Capitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, a fost eliberat din arest, dupa ce fusese retinut pentru ca a fost implicat intr-un scandal, dar mijlocasul a fost incuplat pentru agresiune, dupa cum a anuntat marti un purtator de cuvant al politiei, citat de Newsin
Capitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, a fost arestat, dupa ce a fost acuzat ca in noaptea de duminica spre luni a fost implicat intr-un scandal. Incidentul s-a petrecut intr-un bar din Southport, iar sase persoane, printre care si jucatorul lui Liverpool, au fost arestate de politie. Ceilalti cinci barbati au varste cuprinse intre 18 si 33 de ani. Un barbat in varsta de 34 de ani din Southport, care era DJ-ul barului in care s-a petrecut scandalul, a fost transportat la spital cu mai multe rani pe fata, dar este in afara oricarui pericol.
Gerrard, in varsta de 28 de ani, a marcat doua goluri in meciul de duminica impotriva lui Newcastle, scor 5-1 si se afla in acel bar pentru a sarbatori succesul echipei sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.