Fostul selectioner Anghel Iordanescu a salutat numirea lui Gavrila Balint ca antrenor principal la FC Timisoara, insa i-a spus sa nu promita obiective greu de realizat, opinand ca echipa banateana nu poate castiga titlul in acest sezon.

"Sunt surprins de aceasta numire si ma bucur in mod special. Surprins pentru ca eu stiam ca nu-si mai dorea sa antreneze, nu mai avea motivatie, renuntase efectiv. Ma bucur ca a revenit. Cred in Gabi Balint, in Hagi, in Lacatus, cred in cea mai mare parte a jucatorilor din Generatia de aur", a declarat Anghel Iordanescu, luni, la Sport.ro.

Fostul selectioner i-a transmis lui Balint, unul din jucatorii sai de suflet, "sa isi ia toate masurile sa nu pateasca ce au patit prietenii sai, in conditiile in care in fotbal au aparut persoane dubioase, care vor sa profite de acest joc".

Iordanescu a mai fost de parere ca Timisoara nu va castiga in aceasta editie titlul si l-a sfatuit pe fostul sau elev sa nu promita realizarea acestui obiectiv.

"Sper ca Gabita nu a acceptat acest obiectiv. Poli Timisoara nu poate in momentul de fata sa se lupte pentru titlu. Vorbesc din punctul de vedere al bugetului, al strategiei pe care o are in privinta transferurilor. In momentul de fata, Poli nu are un lot la nivelul primelor trei clasate", a declarat Anghel Iordanescu, ascultat in direct si de Balint, care se afla pe o alta linie telefonica.

Patronul lui FC Timisoara a anuntat luni ca Gabi Balint va fi noul antrenor al echipei, succedandu-i astfel lui Dusan Uhrin Jr, si va semna un contract valabil pe trei sezoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.