Portughezul asteapta ca Rapid sa-l anunte azi ca-i plateste plecarea, iar pe de alta parte, giulestenii l-ar dori antrenor pe Dorinel Munteanu.

Criza si incertitudinea care dureaza de aproape doua luni in Giulesti sunt pe cale sa se incheie odata cu apropierea sfarsitului lui 2008.

Astazi expira termenul pana cand Jose Peseiro asteapta raspuns din partea oficialilor Rapidului la propunerile sale financiare, in schimbul carora este dispus sa renunte la a mai antrena formatia de langa podul Grant.

Suma pe care ar trebui sa o primeasca se ridica la 250.000 de euro, jumatate din cat ar incasa daca alb-visiniii ar rupe unilateral contractul. Se pare ca intelegerea intre parti este ca si perfectata, astfel ca patronul George Copos il vede pe lusitan deja plecat.

"Din punctul meu de vedere, Peseiro a plecat azi de la Rapid, la ora 12.00, definitiv si irevocabil!“, a spus Copos la GSP TV.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.