La prezentare s-au aflat cateva dintre marile glorii, printre care Lajos Satmareanu si Adrian Bumbescu. A lipsit insa Radoi! Trofeele Cupei Campionilor, Supercupei Europei, dar si ale campionatelor si Cupelor Romaniei vor putea fi de acum admirate de fanii stelisti.

In plin scandal al stenogramelor, ros-albastrii au reusit sa puncteze pozitiv la capitolul imagine. Steaua si-a inaugurat ieri muzeul clubului, o initiativa planificata de vreo doi ani, de pe vremea fostului presedinte Mihai Stoica.

Dupa plecarea acestuia, sarcina de a continua proiectul gandit de Meme Stoica a fost preluata de Valeriu Argaseala, actualul presedinte.

Muzeul este amplasat la etajul al doilea al tribunei oficiale.

Inaugurarea a debutat ieri la ora 11.00 cu participarea oficialilor stelisti, dar si a fostelor glorii.

Din partea clubului au fost prezenti presedintele Valeriu Argaseala, vicepresedintele Iulian Ghiorghisor si fundasul Sorin Ghionea.

Fostele glorii ale clubului au fost reprezentate de Ilie Savu, Gheorghe Constantin, Stefan Sames, Emeric Ienei, Florea Voinea, Radu Troi, Dumitru Dumitriu, Lajos Satmareanu si Adrian Bumbescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.