Mijlocasul Gloriei Bistrita, Gabriel Velcovici, a declarat, marti, ca este increzator in sansele echipei sale de a se mentine in Liga I si considera ca se poate clasa la finalul acestui sezon pe unul dintre locurile 6-7, transmite NewsIn.

"Primele sapte-opt meciuri vor fi foarte grele. Daca trecem cu bine de primele doua etape, atunci ne vom afla pe un drum bun. Daca scoatem patru puncte din primele doua meciuri ale returului, cu Rapid si Universitatea Craiova, o sa fie foarte bine, iar eu cred ca vom reusi acest lucru. Pentru primul an in care acest grup joaca impreuna, un loc 6-7 la finalul campionatului ar fi foarte bun. Este un obiectiv realizabil, suntem la 7 puncte de zona respectiva. Cred ca nu o sa mai avem probleme cu zona minata, singura noastra problema va fi sa urcam continuu in ierarhie", a spus Velcovici.

Fotbalistul a mentionat ca daca Gloria isi va propune doar lucruri marunte, atunci cu atat se va alege. "In primul rand sunt multumit de finalul de tur, pentru ca inceputul campionatului nu cred ca a multumit pe nimeni. A durat o perioada pana ne-am acomodat, pana s-au creat relatiile de joc. Ne-am revenit pe final si sper ca in retur sa jucam la fel de bine. Personal, nu ma multumeste locul din clasament, cred ca nu multumeste pe nimeni in totalitate, pentru ca ne dorim sa fim cat mai sus, sa jucam intr-o cupa europeana daca se poate. Nu jucam doar ca sa nu fim in zona retrogradarii. Daca te multumesti cu putin, putin primesti. Nimeni nu-si doreste sa joace pentru evitarea retrogradarii", a mai opinat acesta.

Gloria Bistrita a incheiat turul de campionat pe locul 12, cu 21 de puncte stranse, la 5 puncte de primul loc retrogradabil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.