Reinfiintarea Ministerului Tineretului si Sportului presupune indeplinirea unei serii de formalitati care vor dura o vreme destul de indelungata si ar putea perturba activitatea atat in cadrul Agentiei Nationale pentru Sport (ANS), cat si al Autoritatii Nationale pentru Tineret (ANT).

Octavian Bellu, presedintele ANS, care se afla in pole-position pentru preluarea functiei de ministru secretar de stat pe problemele sportului in cadrul MTS, este optimist in ceea ce priveste evitarea aparitiei unor disfunctionalitati pana la finalizarea fuziunii dintre cele doua ramuri.

"Ministerul Tineretului si Sportului a fost usor de desfiintat, dar va fi greu de reinfiintat cu elemente noi, ancorate in actualul cadru legislativ.

In opinia mea insa, nu vor exista nici un fel de sincope in desfasurarea activitatii nici uneia dintre sectiuni, daca cele doua structuri vor functiona in paralel pana la definitivarea tuturor formalitatilor de fuziune."


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.