Dorinel Munteanu era decis sa-l titularizeze pe brazilian in meciul cu Fiorentina, iar sefii Stelei l-au dat afara imediat pe jucator, pentru ca ulterior sa scape si de antrenor

Dorinel Munteanu si-a semnat sentinta in Ghencea in momentul in care a vrut sa-l introduca pe teren la meciul din Liga Campionilor cu Fiorentina pe brazilianul Arthuro. Antrenorul a pregatit meciul cu italienii cu Arthuro titular, incalcand astfel "decretul" lui Gigi Becali, care spusese dupa meciul cu Lyon ca "fotbalistul acesta nu va mai calca iarba din Ghencea niciodata". Acest episod, coroborat cu rezultatele modeste ale lui Dorinel pe banca Stelei, i-au adus acestuia demite­rea dupa doar cateva zile.

Cu o singura victorie in opt partide, dintre care trei de Liga Campionilor, acolo unde chiar trebuie sa ai o echipa solida pentru a invinge, ceea ce Dorinel Munteanu nu a avut la indemana la Steaua, "Neamtul" nu are deloc de partea sa rezultatele obtinute ca tehnician in Ghencea.

Numai ca, pe langa problemele pe care le-a avut la nivel de lot, din cauza accidentarilor, Munteanu s-a confruntat si cu alte necazuri, provocate chiar de catre cel care ar trebui sa se ocupe de bunul mers al echipei, adica finantatorul.

Surse din interiorul clubului povestesc cum brazilianul Arthuro a fost unul dintre motivele principale pentru care Dorinel Munteanu a fost dat afara de la echipa.

"La partida amicala dintre Steaua si echipa nationala, Dorinel Munteanu l-a bagat pe Arthuro, destul de devreme (n.r. - minutul 3), in locul lui Kapetanos, care se lovise.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.