Directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca tehnicianul Jose Peseiro a facut o contraoferta clubului din Grant in privinta rezilierii pe cale amiabila a contractului sau cu formatia giulesteana, insa a refuzat sa dea alte detalii, ca si tehnicianul

"Suntem in continuare in negocieri cu domnul Peseiro. Am vorbit din nou cu dansul, iar el ne-a facut o contraoferta de reziliere pe cale amiabila a contractului sau, la care noi trebuie sa ii dam un raspuns pana pe 29 decembrie", a declarat Sichitiu, care nu a dorit insa sa ofere alte detalii.

Contactat de NewsIn, tehnicianul Jose Peseiro a confirmat contraoferta facuta clubului Rapid si a sustinut ca acum decizia finala apartine oficialilor giulesteni: "Nu e adevarat ca am cerut 500.000 de euro, sunt numai minciuni. Eu vreau doar banii pe care i-am cerut. Am facut o oferta foarte buna Rapidului. In acest moment sunt antrenorul Rapidului, dar inca nu stiu daca ma voi intoarce in Romania la reunirea echipei. Depinde acum de decizia lor, domnul Sichitiu trebuie sa-mi dea raspunsul final".

Membrii Consiliului de Administratie, dar si noul director general al Rapidului, Grigore Sichitiu, au avut saptamana trecuta mai multe intalniri cu Jose Peseiro pentru a-i propune rezilierea contractului scadent in iunie 2010, insa portughezul nu a dat un raspuns concret si a cerut timp de gandire.

Tehnicianul a declarat acum cateva zile agentiei NewsIn ca este de acord sa isi rezilieze intelegerea, doar daca isi primeste salariul restant pe ultimele patru luni plus remuneratia pe luna ianuarie in avans. Surse apropiate clubului din Grant au precizat pentru NewsIn ca oficialii giulesteni i-au oferit 243.000 de euro lui Peseiro pentru rezilierea contractului, suma acceptata in prima faza de acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.