Internationalul roman Paul Codrea a declarat, luni, ca jucatorii care vor sa joace pe viitor la FC Timisoara sa se gandeasca de doua ori inainte, deoarece problemele financiare sunt evidente si ar avea dificultati cu incasarea salariilor, transmite corespondentul NewsIn

"Le-as recomanda jucatorilor care aleg Timisoara sa nu mai vina daca sunt atatea probleme in continuare, daca nu sunt platiti. Nu poti sa mergi intr-un loc unde nu sunt bani", a spus Codrea, fost jucator la formatia banateana si originar din orasul de pe Bega.

Fotbalistul a ajuns in aceasta saptamana in orasul natal dupa ce a primit cateva zile libere din partea clubului la care activeaza, Siena. "Antrenorul a decis sa nu ne dea prea multa vacanta, cred ca i-a fost frica sa nu ne ingrasam. Inca nu stiu ce o sa fac, asa repede s-a intamplat totul incat nu am apucat sa ma gandesc. O sa stau acasa", a explicat acesta.

Paul Codrea sustine ca echipa lui Cristi Chivu, Internazionale Milano, este favorita la castigarea titlului in Italia. "O vad pe Inter campioana, are sase puncte avans fata de locul 2, are un lot foarte bun, un antrenor foarte bun, are toate sansele sa castige campionatul", a opinat mijlocasul.

Jucatorul in varsta de 27 de ani a mai afirmat, in gluma, ca va avea mari probleme cu prietena sa, de origine sarba, inaintea meciului pe care echipa nationala il va disputa impotriva Serbiei in luna martie din preliminariile CM 2010. "Prietena mea e din Serbia, e prima oara cand vin cu ea in Romania. Am meci cu ea in calificari pentru Mondiale. Am avut deja cateva clinciuri, ii place fotbalul. Probabil ca va tine cu Romania, eu sper asta, atunci cand avem meci cu tara ei", a mai spus Paul Codrea, adaugand ca isi doreste ca in anul 2009 sa se califice cu Romania la Campionatul Mondial din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.