Se intetesc sedintele Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal! Dupa cea tinuta saptamana trecuta, pe data de 19 mai, astazi va avea loc o noua intalnire a forului condus de Mircea Sandu.

Printre cele sase puncte aflate pe ordinea de zi (majoritatea legate in principal de meciurile "tricolorilor" cu Olanda si Armenia sau de desfasurarea Supercupei din acest an) se afla unul extrem de interesant: "Aprobarea referatului Serviciului Juridic al FRF privind schimbarea formei juridice, precum si afilierea unor cluburi". Mai pe scurt, va fi luata in discutie, printr-o manevra perfect legala, aprobarea afilierii noilor grupari infiintate prin schimbarea numelui vechilor cluburi.

Unele care, se stie, au datorii imense la stat si sunt la un pas de a intra in colaps financiar in cazul in care si-ar plati aceste restante.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.