Comitetul Executiv al FRF a decis, luni, ca forul roman de fotbal sa trimita o scrisoare oficiala Directiei Nationale Anticorutie prin care solicita sa ii fie puse la dispozitie toate stenogramele din Dosarul Valiza

Membrii Comitetului Executiv vor analiza acest caz la urmatoarea sedinta, programata la inceputul anului viitor.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, ca nu considera dare de mita in scandalul Valiza de la Cluj, dar a adaugat ca regulamentul nu permite acest lucru si fapta va fi sanctionata ca atare.
Sandu sustine ca in cazul in care instanta suprema va da o hotarare definitiva si irevocabila care ii va gasi pe Gigi Becali sau clubul Steaua ca vinovati in scandalul Valiza, cazul se va pune pe rol din nou in instantele sportive. Daca se descopera vinovatie si atunci, Steaua poate fi retrogradata si amendata.

In rechizitoriul DNA in dosarul Valiza sunt consemnate mai multe discutii intre Gigi Becali si oficialii unor cluburi din Liga I, in care acestora din urma li se promit sume importante de bani daca vor reusi sa invinga CFR Cluj, desi regulamentele sportive interzic o astfel de practica. In discutii sunt implicate, printre altele, cluburile Pandurii Targu Jiu, Gloria Bistrita, Universitatea Craiova, UTA sau Universitatea Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.