Patronul Stelei, Gigi Becali, este convins ca antrenorul lui Poli Timisoara, Cosmin Olaroiu, va lua exemplul "prietenului Sechelariu" si va ceda fara lupta in Ghencea. "Cu Olaroiu sunt prieten, doar nu o sa vina el sa ma bata pe mine in Ghencea", declara saptamana trecuta latifundiarul. Oli, insa, spune ca, daca pentru a fi prieten cu Gigi inseamna sa vanda meciul, mai bine se lipseste de amicitie. "Nu ma intereseaza ce a declarat Gigi Becali. Meciul cu Steaua este peste trei saptamani si ma intereseaza, in momentul de fata, foarte putin", a spus Olaroiu.

Becali a schimbat macazul si a dat de inteles ca, decat sa dea bani adversarelor lui Dinamo, mai bine ar cumpara bunavointa propriilor adversari. Raspunsurile primite au fost clare. "Vrem sa parasim cu capul sus Divizia A, asa ca vom juca cinstit", a declarat antrenorul lui FC Brasov, Ferenc Bajko. "Eu nu voi primi nici un ban. Nu voi accepta sa vina bani la mine. Jucam pe prime mari contra echipelor din Bucuresti, nu ne trebuie bani de la altii", a declarat fundasul lui Poli Timisoara, Cosmin Contra.

Cum Dinamo se pare ca a promis o prima de 100.000 de dolari pentru FC Brasov, in cazul in care incurca Steaua, iar timisorenii nu sunt dispusi sa cedeze partida, lui Gigi Becali nu i-a ramas decat sa renunte la "prietenii" si sa joace pe teren ultimele doua partide ale sezonului. Paradoxal, singurii care doresc ca Steaua sa ia campionatul sunt cei de la Rapid, pentru care triumful ros-albastrilor reprezinta singura varianta sa mearga in Cupa UEFA. Astfel, conducatorii lui Dinamo se tem ca o coalitie "ad-hoc" intre Steaua si Rapid ar putea influenta traseul ti- tlului catre gruparea din Ghencea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.