Manchester United, regina Europei, a castigat, ieri, cea de-a cincea editie a Campionatului Mondial al Cluburilor. Echipa lui Alex Ferguson a invins cu 1-0 pe ecuadorienii de la LDU Quito si a castigat o suma-record pentru doar doua meciuri jucate la acest turneu.

Semifinala castigata in fata lui Gamba Osaka si finala adjudecata ieri impotriva formatiei din Quito le-au adus celor de la United suma de cinci milioane de dolari. Practic, "diavolii“ au incasat acesti bani dupa 180 de minute de joc.

Atacantul Wayne Rooney a adus trofeul la Manchester cu un gol marcat in minutul 73, cand a fructificat o pasa in careu a lui Cristiano Ronaldo.

Dupa o prima repriza stearsa, ecuadorienii de la LDU au profitat de eliminarea lui Vidici (49) si au fortat mai mult, fiind aproape de gol spre finalul meciului. Chiar daca a pierdut finala, Liga Deportiva Universitaria de Quito a incasat patru milioane de dolari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.