Portarul Stelei, Robinson Zapata, a declarat, duminica, la stadionul din Ghencea, ca va ramane fidel clubului ros-albastru, chiar daca echipa va fi retrogradata in liga secunda, in urma cazului Valiza, in care a fost implicat patronul Gigi Becali.

"Sper sa nu se intample asta, dar eu sunt stelist 100 la suta si chiar daca o sa retrogradam, o sa raman in Ghencea si o sa fac tot posibilul ca echipa sa revina cat mai repede in prima liga", a spus Zapata, care a mai adaugat ca anul 2008 a fost unul reusit pentru el:

"Vreau sa muncesc si mai mult decat am facut-o pana acum, sa obtin performante si mai mari. Am aparat meci de meci, deci pot spune ca a fost un an bun pentru mine".

Goalkepeer-ul columbian spune ca Steaua are puterea sa castige campionatul in acest sezon, chiar daca echipa se afla pe locul patru, la sase puncte de liderul Dinamo: "Conteaze foarte mult ca vom juca meciul direct cu Dinamo in Ghencea. Avem o echipa foarte valoroasa, care poate castiga acest campionat, avem mari posibilitati pentru asta".

Portarul Stelei a mai comentat si desele schimbari de pe banca echipei din Ghencea: "Noi, jucatorii, suntem la mijloc. Nu e treaba mea cine e antrenorul echipei, pentru mine e foarte important ca eu sa muncesc si sa am rezultate".

La randul sau, presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca nu ii este teama de o eventuala retrogradare a echipei in urma scandalului Valiza: "Steaua nu risca nimic, doar ati vazut declaratia lui Mircea Sandu. Cazul a fost analizat, nu mai e nicio problema. Nu imi e frica de retrogradare, sa lasam lucrurile sa fie judecate. Nu vedeti ca dupa doua zile s-a stins subiectul?".

Presa de duminica a speculat ca atacantul lui Dnepr, Ionut Mazilu, s-ar afla in atentia Stelei pentru un posibil transfer, insa oficialul stelist a negat aceasta informatie: "Mazilu nu o sa vina la Steaua. Nu s-a negociat cu el si nu are nicio sansa sa il transferam. Nu am discutat cu niciun jucator dintre cei pe care ii avem pe lista de achizitii din aceasta iarna. Trebuie sa vorbim si cu Marius Lacatus, dar doar dupa Sarbatori".

Valeriu Argaseala, Robinson Zapata si Sorin Ghionea au fost prezenti, duminica. la o actiune initiata de clubul Steaua, intitulata "Pomul de Craciun", unde mai multi copii, suporteri stelisti, au participat la o sesiune de autografe, concursuri, piese de teatru sau momente de iluzionism.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.