Fundasul central al Stelei, Alexandru Tudose, a declarat vineri, la Galati, ca nu are sanse sa fie titular la echipa din Ghencea, atat timp cat nu va pleca unul dintre cei trei fundasi de echipa nationala, Mirel Radoi, Sorin Ghionea si Dorin Goian, transmite NewsIn

"Cat timp nu va pleca unul dintre Goian, Ghionea sau Radoi, nu cred ca voi putea sa joc titular la Steaua. Din cate am inteles, Goian e aproape de plecare, asa as putea sa joc alaturi de Ghionea, pentru ca Radoi evolueaza la mijloc. Revenirea lui Lacatus cred ca este de bun augur, deoarece va determina suporterii sa fie din nou alaturi de echipa", a spus Tudose.

Fundasul care a fost imprumutat in ultimul an si jumatate la Gloria Buzau a afirmat ca si-ar dori ca in viitor sa evolueze si la echipa din orasul sau natal, Galati: "La Buzau nu ma mai intorc in viata mea. Visul meu e sa joc la Steaua, dar daca nu voi avea loc si voi fi imprumutat din nou, as prefera sa vin la Otelul".
Referitor la cazul Valiza, Tudose a afirmat: "Nu stiu prea multe, dar sigur acest scandal afecteaza imaginea Stelei".

Tudose a mai spus ca isi petrece vacanta la Galati, acolo unde joaca aproape zilnic fotbal in sala alaturi de Florin Cernat, Sorin Frunza, Silviu Izvoranu si Alexandru Bourceanu. "Nici in pregatirea pe care o facem la echipe nu tragem atat de tare ca acum. Ambitiile sunt mari intre noi, fiecare vrea sa castige aceste meciuri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.