Impresarul lui Dorinel Munteanu, Aurel Marinescu, a declarat vineri ca a incheiat procedurile de reziliere a contractului clientului sau cu Steaua, si tot ce mai ramane de facut este ca fostul antrenor al ros-albastrilor sa semneze actele ce parafeaza despartirea de gruparea din Ghencea

"S-au incheiat discutiile referitoare la datele rezilierii contractului lui Dorinel, tot ce mai ramane de facut este ca Munteanu sa-si puna semnatura pe acte. Despre banii care trebuie sa-i revina clientului meu din cluza de rezliere nu pot vorbi, pentru ca este ceva confidential. S-a rezolvat si problema secunzilor, niciunul din ei nu va mai ramane la Steaua. Domnul Becali a respectat intocmai datele contractului", a spus Aurel Marinescu.

Impresarul lui Munteanu a precizat ca "in acest moment este prematur sa vorbim de ce oferte are sau nu are clientul meu, dar cred ca cei de la U Cluj l-ar dori inapoi".

Aurel Marinescu a fost prezent la palatul din Aleea Alexandru, acolo unde a discutat cu Gigi Becali datele rezilierii contractului lui Dorinel Munteanu cu Steaua. Impresarul a afirmat ca in zilele urmatoare Dorinel Munteanu isi va pune semnatura pe contractul de reziliere si va parafa astfel despartirea oficiala de Steaua.
Finantatorul vicecampioanei Romaniei, Gigi Becali, a anuntat luni ca Marius Lacatus il va inlocui in functia de antrenor pe Dorinel Munteanu, care a fost concediat dupa o luna si jumatate de la instalarea ca principal la gruparea din Ghencea. Stirea a fost confirmata marti de Aurel Marinescu: "Dorinel a fost demis, am avut aseara o singura discutie cu domnul Gigi Becali, iar astazi ne vom intalni si vom discuta conditiile de reziliere a contractului. Nu cred ca vor fi probleme in acest sens, Dorinel trebuie sa primeasca 200.000 de euro, o clauza de reziliere de bun simt, zic eu. Ce a fost grav s-a consumat, dar sunt lucruri care nu pot fi reparate cu bani".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.