Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca singurul repros pe care il are la adresa antrenorului Maurizio Trombetta este acela ca s-a bazat pe aceiasi fotbalisti si la partidele din Liga Campionilor, si la cele din campionat.

"Avem un lot de 27 de jucatori, dintre care 20 pot evolua oricand. Spre exemplu, Hugo Alcantara a stat in tribune aproape tot turul, iar atunci cand a fost utilizat, a facut-o bine.

Nu se pune problema ca eu sa impun antrenorului cu ce fotbalisti sa joace, dar cand ai un lot de 20 de jucatori, de ce sa te bazezi pe aceiasi fotbalisti si la partida cu Gaz Metan Medias, si la meciul cu Chelsea. Astea sunt singurele reprosuri directe la adresa antrenorului, in rest echipa a evoluat bine", a spus presedintele campioanei Romaniei.

Pe de alta parte, Iuliu Muresan a promis ca pana maine va anunta noul tehnician.

"Nu ii voi propune lui Trombetta postul de antrenor secund. Noul antrenor va dori sa aiba stafful sau. Nu mai avem rabdare cu Trombetta. Pana sambata vom avea un antrenor nou. Un strain tanar", a spus Muresan.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.