Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat joi ca Gigi Becali ar fi trebuit sa il lase pe Dorinel Munteanu pana la finalul sezonului, insa spune in acelasi timp ca Lacatus a facut bine ca a acceptat sa revina la Steaua

"Personal nu ma asteptam ca Lacatus sa se intoarca, chiar daca existau zvonuri ca Dorinel va fi schimbat. Ma bucur pentru el ca a revenit, pentru ca nu trebuia sa fie demis", a declarat Victor Piturca, joi, la GSP TV. In acelasi timp, selectionerul a mai opinat: "Ar fi trebuit sa il lase pe Dorinel pana la finalul turului".

Piturca l-a scuzat pe Munteanu pentru parcursul slab al Stelei, explicand ca a avut parte de meciuri foarte grele, insa l-a criticat pentru selectia facuta in meciul cu Fiorentina. "Dorinel a avut partea lui de vina ca nu i-a bagat pe unii jucatori. La meciul cu Fiorentina il avea pe Arthuro. De ce l-a dat afara? E vina lui Dorinel ca l-a dat afara", a spus selectionerul, care nu a vrut sa accepte ca deciziile i-au fost impuse de Becali, spunand ca "nu se poate asa ceva".

Altfel, Victor Piturca a mai fost de parere ca cel mai bun antrenor al turul din Liga I a fost Dusan Uhrin Jr.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.