Fostul antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat miercuri ca nu are resentimente fata de Marius Lacatus si a apreciat ca acesta a luat o decizie buna cand a hotarat sa revina in Ghencea dupa demiterea sa.

"Respectul fata de Lacatus e reciproc. Eu cred ca a procedat bine Marius. Poate zilele astea, cand voi veni la Bucuresti, ma intalnesc cu el. Nu suntem dusmani. Am vorbit cu el si cand a plecat, in vestiar la Steaua", a declarat Dorinel Munteanu miercuri, la GSP TV.

Tehnicianul a mai spus ca partea financiara a despartirii de Steaua nu este importanta in acest moment pentru el si a reitereat ca nici dupa aceasta plecare neplacuta nu regreta ca a acceptat postul de antrenor al gruparii ros-albastre.

Foarte multi mi-au spus sa nu ma duc la Steaua. Atunci am fost incapatanat, dar nici in momentele acestea mie nu imi pare rau ca am venit. Ca antrenor, daca nu ai curaj, nu rezolvi nimic in viata", a spus Dorinel Munteanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.