Autoritatile maghiare au anuntat, miercuri, ca persoane neconoscute au patruns in cavoul fostului mare jucaror al lui Real Madrid si al nationalei Ungariei, Ferenc Puskas, de unde au furat un scaun, o masa, dar si o carte pe care turistii puteau sa-si lase semnaturile, informeaza AFP.
Incidentul s-a produs in "circumstante ciudate" deoarece in urma cu putin timp indivizi a caror identitate nu a fost inca descoperita au patruns prin efractie in cavou si au distrus o placa inscriptionata in limbile maghiara si engleza. Mai mult, presa locala sustine ca mormantul fostului atacant a fost pazit de o firma de securitate.

Ferenc Puskas a decedat in 2006, la varsta de 79 de ani. Ca jucator, acesta a evoluat in cariera sa la Honved, Kispest, in tara natala, dar si la Real Madrid, echipa alaturi de care a cucerit de cinci ori campionatul Spaniei, dar si trei cupe ale Ligii Campionilor. In nationala Ungariei, Puskas a fost selectionat de 85 de ori si a marcat 84 de goluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.