Portughezul nu pleaca din Romania fara 300.000 de euro. Copos nici nu vrea sa auda

Haosul de la Rapid continua si in vacanta. Copos si Taher au aceeasi disputa, nici unul nemaifiind interesat de club, in timp ce executivii ramasi se chinuie sa il convinga pe antrenorul Jose Peseiro sa plece fara nici o pretentie financiara.

Portughezul nu se lasa si isi cere salariile pe lunile octombrie, noiembrie, decembrie si ianuarie, adica aproximativ 300.000 de euro, lasand de la el restul pana la 500.000 de euro, cat este clauza de reziliere.

Pe taraba de mercato au ajuns toti jucatorii Rapidului, se cer sume modice, se fac mari reduceri, insa, deocamdata, nici un club din tara sau din strainatate nu a facut vreo oferta pentru fotbalistii din Giulesti.

Copos incearca cu orice chip sa scape in special de strainii cu salarii mari, care sa ii faca viata bugetara mai usoara in returul cam­pionatului. In aceeasi categorie intra si antrenorul Jose Peseiro, care nici macar nu a plecat in vacanta, fiind extrem de consecvent in tentativa sa de a ramane in Giulesti in cazul in care nu i se platesc banii care i se cuvin.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.