Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca a decis sa il inlocuiasca pe Dorinel Munteanu cu Marius Lacatus in functia de antrenor, deoarece cu al doilea formatia din Ghencea are sanse mai mari la titlul de campioana.

"Au fost gandurile mele din ultimele zile si asa am ajuns la decizia de a-l readuce pe Lacatus la Steaua. Cu Lacatus avem mai multe sanse la titlu decat cu Dorinel Munteanu. Foarte multi jucatori au plans dupa el in vestiar. Si Mirel Radoi a zis ca Marius s-a pripit cand a plecat. Aceasta hotarare am luat-o luni. Nu e vorba de nemultumire pentru ca Dorinel e un baiat extraordinar, dar nu cred ca el poate aduce Steaua acolo unde trebuie. El a preluat echipa la 4 puncte de lider, si acum e la 6. Nu puteam continua in ritmul asta", a spus Becali, potrivit NewsIn.

Conducatorul gruparii ros-albastre a dezvaluit si termenii despartirii de Dorinel Munteanu, care avea o clauza de reziliere in valoare de 200.000 de euro, dar si a revenirii lui Lacatus. "Ii voi plati 130.000 de euro ca sa incheiem contractul pe cale amiabila, la care se adauga cei 70.000 de euro pe care i-am dat Universitatii Cluj sa vina aici. Voi rezolva totul cu impresarul. Cu Lacatus nu voi semna acte, e fratele meu. Cand l-am sunat sa vina inapoi, mi-a zis ca am gresit si trebuie sa platesc. A tinut gluma si i-am marit salariul cu 5.000 de euro pe luna. Nu-l voi da niciodata afara pe Lacatus, atunci el a ales sa plece", a dezvaluit Gigi Becali, care a mai adaugat ca s-a mai gandit si la Cristiano Bergodi si Dan Petrescu.

Finantatorul Stelei a anuntat ca este interesat in acest moment de un varf de atac, pe care este dispus sa ofere pana la 5 milioane de euro. "De Pepe Moreno am spus ca regret ca l-am lasat fiindca era mai bun ca Arthuro, dar nu e chiar ceea ce vreau. Nici Thereau nu e ceea ce vreau eu. Sunt dispus sa dau 4-5 milioane de euro pe un atacant de valoare. Vreau un atacant gen Fabbiani. Sa vedem, trebuie sa ne intelegem cu CFR Cluj".

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Gigi Becali a tinut sa le faca si cateva urari rivalilor de la Dinamo si Rapid: "Le urez lui Turcu si Borcea ca Dinamo sa aiba atatea bare cate a dat Steaua in tur. Lui Copos ii urez sanatate si sa se intoarca pentru a se ocupa de farmecul vietii, Rapid", a conchis acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.