Fostul tehnician al Stelei, Marius Lacatus, a declarat agentiei NewsIn, ca se poate intoarce in Ghencea ca antrenor, dar numai dupa ce Gigi Becali va clarifica situatia rezilierii contractului lui Dorinel Munteanu.

"Sincer, imi pare rau de ce i s-a intamplat lui Dorinel. Eu am vorbit cu Gigi si i-am spus asa: 'Gigi, Steaua are antrenor, rezolva situatia si pe urma vom discuta'. Daca ma voi intoarce la Steaua? Stiti foarte bine ce inseamna Steaua pentru mine", a spus Lacatus.

Marius Lacatus a preluat oficial functia de antrenor al Stelei la 29 octombrie 2007, iar cu el pe banca echipa a obtinut locul 2 in campionatul trecut si s-a calificat in Liga Campionilor. Dupa infrangerea cu Olympique Lyon, scor 3-5, Lacatus a demisionat, fiind afectat de criticile lui Gigi Becali. Dorinel Munteanu a fost succesorul lui Marius Lacatus pe banca tehnica a Stelei si a fost prezentat oficial la 27 octombrie 2008.

Marius Lacatus va putea antrena gruparea din Ghencea in cazul in care va fi numit din nou antrenor al Stelei, in conditiile in care directorul Scolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Radulescu, a declarat, marti, agentiei NewsIn, tehnicianul se poate intoarce in functie, iar in acest sens s-a introdus o clauza in regulament care permite antrenorilor sa se intoarca la fosta echipa in acelasi sezon.

"Marius Lacatus poate antrena din nou Steaua. Azi (n.r. marti), juristii au deliberat si au ajuns la concluzia ca un antrenor se poate intoarce la aceeasi echipa in acelasi sezon. Vom adauga o clauza in regulament dupa aceasta situatie cu Lacatus, pentru ca noi nu aveam in regulament aceasta lege. Era o situatie pe care noi nu am prevazut-o, ca un tehnician sa plece si sa se intoarca asa de repede la aceeasi echipa. In urma acestui fapt, Dorinel Munteanu mai poate pregati doar Universitatea Cluj in acest sezon", a spus Radulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.