Impresarul lui Dorinel Munteanu, Aurel Marinescu, a declarat astazi ca fostul antrenor al Stelei va primi daune financiare in valoare de 200.000 de euro, ca urmare a unei clauze prevazute in contractul sau in cazul in care acesta este demis inainte de expirarea acordului de munca

"Dorinel a fost demis, am avut aseara o singura discutie cu domnul Gigi Becali, iar astazi ne vom intalni si vom discuta conditiile de reziliere a contractului. Nu cred ca vor fi probleme in acest sens, Dorinel trebuie sa primeasca 200.000 de euro, o clauza de reziliere de bun simt, zic eu. Ce a fost grav s-a consumat, dar sunt lucruri care nu pot fi reparate cu bani", a declarat Marinescu pentru NewsIn.

Impresarul lui Dorinel Munteanu s-a aratat dezamagit de vestea demiterii lui Dorinel Munteanu din functia de antrenor al Stelei: "Pacat ca s-a ajuns aici, dar ce poti arata in doua luni? Am vorbit cu Dorinel, era afectat, nu a fost tocmai un cadou frumos de sarbatori, dar asta este, oricum nu este stilul lui Munteanu sa traga sa ramana la o echipa daca nu mai este dorit".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni ca soarta lui Dorinel Munteanu se va decide miercuri, in Consiliul de Administratie, si spune ca Marius Lacatus are sanse foarte mari sa revina pe banca tehnica a ros-albastrilor: "Consiliul de Administratie se va reuni miercuri si va decide soarta lui Dorinel Munteanu. Eu cred ca Lacatus va fi numit antrenor, pentru ca, totusi, a facut ceva. A calificat echipa in Liga Campionilor, nu e usor sa o elimini pe Galatasaray".

Acesta a mai spus ca Munteanu nu se va supara ca va fi dat afara si a explicat: "El se bucura daca il dau afara, ca primeste 200.000 de euro".

Aurel Marinescu a mai afirmat ca dupa vacanta de iarna, Dorinel Munteanu va incerca sa-si gaseasca un angajament si nu exclude ca fostul tehnician al Stelei sa se intoarca sa antreneze pe "U" Cluj: "In viata orice este posibil, mai ales ca Dorinel nu a plecat de la Cluj asa cum a plecat Marius Lacatus prima data".

Dorinel Munteanu (40 de ani) a fost jucatorul Stelei intre anii 2003 si 2005, el ocupand si functia de antrenor secund al formatiei in ultimele patru etape ale sezonului 2004/2005, cand l-a ajutat pe Dumitru Dumitriu sa aduca titlul in Ghencea.

Tehnicianul a plecat apoi la CFR Cluj, echipa cu care, in primul sezon, a reusit o calificare in finala Cupei UEFA Intertoto si un loc 5 in campionat. In anul urmator a contribuit la clasarea clujenilor pe locul 3 in Liga I, dar in cele din urma a fost demis.

Munteanu a trecut apoi la FC Arges, formatie pe care nu a putut sa o salveze de la retrogradare, iar la inceputul sezonului 2007/2008 a fost numit antrenor principal la FC Vaslui. A fost demis si de la echipa moldoveana din cauza rezultatelor slabe, iar pe 27 august 2008 a fost numit in functia de antrenor principal al formatiei din Liga a II-a, Universitatea Cluj, el inlocuidu-l pe Alpar Meszaros.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.