Antrenorului roman ii merge foarte bine la Liege, acolo unde pregateste un nou "Balon de Aur”. Derby-uri castigate in campionat, victorii pe linie in Cupa UEFA si acordarea de credit nelimitat unor tinere talente sunt principalele reusite ale lui Loti de cand a preluat Standard.

Michel Preud’homme i-a lasat o mostenire grea lui Bölöni. Fostul antrenor de la Standard a reusit sezonul trecut sa ia primul titlu dupa o pauza de 25 de ani, motiv pentru toata suflarea "ros-alba” sa traga speranta, in continuare, la ani si mai de succes.

De altfel, acesta a fost si principalul gand si obiectiv al romanului atunci cand a semnat cu belgienii.
Macar sa repete anul reusit de la Sporting Lisabona, cand a facut eventul. Si-a luat masuri si pe plan european, unde a inceput cu doua remize albe in fata "titanului” Liverpool, englezii punctand decisiv abia intr-una dintre reprizele de prelungiri.

Picat in Cupa UEFA, Bölöni s-a distrat pe rand cu Everton, Sevilla, Partizan Belgrad sau Sampdoria, adversari care au cunoscut pe rand forta acestei echipe. Este calificat deja in "primavara europeana”.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.