Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat luni, agentiei NewsIn, ca mijlocasii Vasilica Cristocea si Marius Croitoru sunt liberi sa se transfere la orice alta formatie fara nicio pretentie financiara din partea gruparii din Ghencea

"Cristocea si Croitoru si-au exprimat dorinta de a pleca de la Steaua in aceasta iarna, si probabil ca vor pleca. Cei doi se pot transfera gratis la orice alta echipa, Steaua nu are nicio pretentie pentru ei", a declarat Argaseala, citat de NewsIN.

Cei doi fotbalisti au fost pusi pe lista de transferuri inca din iarna trecuta, iar in returul campionatului 2007/2008 au fost imprumutati la Ceahlaul. Din vara, ambii au evoluat pentru Steaua II.

Un alt jucator pe care conducerea l-a declarat transferabil, Adrian Neaga, a primit o hartie din partea clubului prin care se poate transfera la un alt club in schimbul a 200.000 de euro.

Valeriu Argaseala a mai spus ca incearca in aceste zile sa rezolve si problema atacantului Valentin Badea, care si-a reziliat contractul de imprumut cu grecii de la Pansseraikos fara a cere in prealabil acceptul conducerii din Ghencea. "E jucatorul nostru totusi, cautam solutii pentru a rezolva situatia. Discutam cu grecii pentru a vedea ce documentatie s-a semnat. Regulamentul nu il lasa sa mai joace la alta echipa in acest sezon, deci ori va juca pentru Steaua, ori se va intoarce in Grecia", a precizat oficialul stelist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.