Oficialii echipei Pandurii Targu Jiu a inceput discutiile pentru achizitionarea fotbalistilor Emil Dica si Ionut Stancu de la Rapid, dar si a mijlocasului Florin Parvu de la CS Otopeni, a anuntat, luni, presedintele Marin Condescu, transmite corespondentul NewsIn

"Da, ii vrem pe Emil Dica, Ionut Stancu si Florin Parvu. Suntem in discutii, dar nu s-a perfectat nimic pana acum. Noi ii vrem, insa trebuie sa ajungem la o intelegere si cu jucatorii, si cluburile de care acestia apartin. Tatonam terenul, insa e mult de negociat", a declarat Condescu.

Emil Dica (26 de ani) este mijlocas central si este legitimat la Rapid din anul 2005, insa din vara acestui an a fost pus pe lista de transferuri de formatia giulesteana, iar de atunci joaca la echipa satelit. Acesta a mai jucat pentru Pandurii, in sezonul 2001-2002, si a mai evoluat pentru International Curtea de Arges, FC Arges si Dacia Mioveni.

Fundasul stanga Ionut Stancu (25 de ani) a mai fost dorit si in vara de formatia gorjeana, dar transferul nu s-a realizat din cauza pretentiilor financiare exagerate ale Rapidului. In turul campionatului, Stancu a fost imprumutat la Poli Iasi.

Al treilea jucator dorit de Pandurii Targu Jiu, Florin Parvu, este legitimat la CS Otopeni, iar in trecut a mai evoluat in Romania pentru Petrolul Ploiesti, Dinamo, Universitatea Craiova sau FC Brasov. Mijlocasul de 33 de ani are si doua selectii la echipa nationala, bifate in 2001.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.