Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca in momentul de fata Adrian Mutu este cel mai valoros jucator roman, dar are dubii ca atacantul Fiorentinei poate deveni cel mai bun fotbalist roman din istorie

"Bravo lui ca se apropie de 100 de goluri in Italia. Este un mare fotbalist si ar trebui sa fim mandri ca suntem romani. Momentan, Mutu este cel mai valoros fotbalist roman, dar nu cred ca va fi cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile", a spus Dragomir, citat de NewsIN.

Oficialul de la Liga a explicat si motivele pentru care tinerii fotbalisti din Romania nu vor mai ajunge la nivelul la care a ajuns decarul nationalei tricolore: "Nu cred ca vor mai iesi in curand jucatori romani la fel de buni ca Mutu, poate doar de la Craiova si Pitesti vor mai rasari unii poate mai valorosi ca el. In zilele noastre, fotbalistii tineri de la noi sunt ocupati cu alte distractii, discotecile si cluburile sunt pline cu ei, fetele sunt mai dezbracate".

Internationalul roman Adrian Mutu a inscris un gol pentru echipa sa de club, Fiorentina, care a castigat duminica pe teren propriu, scor 2-0, impotriva formatiei antrenate de Walter Zenga, Catania, si astfel atacantul a ajuns la 99 de goluri marcate in toate competitiile din Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.