Actionarul dinamovist Vasile Turcu a tinut sa-l puna la colt pe omul de afaceri Ionut Negoita, dupa ce acesta nici nu a luat in consideratie oferta de a cumpara actiuni la Dinamo.

De altfel, Turcu era sigur de acest refuz, spunand ca i s-a parut ciudat cum acesta a inceput sa tot vorbeasca de Dinamo dupa ce a semnat contractul de sponsorizare.

"Nu am glumit, eu i-am facut o oferta serioasa. Eram decis sa-i ofer lui Negoita actiunile mele, plus 500.000 de euro bonus. Nu vreau sa mai am discutii cu el, pentru ca avem un contract de sponsorizare. Eu am bagat banii la Dinamo din 2000 si abia in 2005 am inceput sa vorbesc de acest club.

Sunt altii, sponsori, actionari, care au bagat multi bani la echipa asta si nu au vorbit de Dinamo, domnii Walter, Savulescu, Bagher. I-a vazut cineva sa tot dea declaratii? Avem o firma care investeste de patru ori mai mult decat era scris in contract si ei nu au iesit cu declaratii.

M-a deranjat ca el se baga in seama non-stop, vorbea de echipa dupa ce cheltuise 50.000 de euro”, a declarat Vasile Turcu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.