Nationala de handbal feminin a Rusiei a castigat, duminica, medalia de bronz la Campionatul European din Macedonia, dupa ce a invins in finala mica reprezentativa similara a Germaniei, scor 24-21 (17-11), informeaza site-ul oficial al competitiei

Nationala antrenata de Evgeny Trefilov a condus ostilitatile pe toata durata partidei, chiar daca venea dupa un meci greu din semifinale acolo unde a fost eliminata de Norvegia.

De cealalta parte, Germania lui Armin Emrich nu s-a ridicat la nivelul jocului, handbalistele inregistrand o noua infrangere dupa cea din penultimul act in fata revelatiei Spania.

Finala mare a Campionatului European va avea loc tot duminica, de la ora 17:30, intre Norvegia si Romania, singurele echipe care au invins nationala antrenata de Radu Voina la acest turneu final, pe care tricolorele l-au terminat pe locul 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.