Antrenorul Rapidului a declarat, sambata, agentiei NewsIn, ca e de acord sa isi rezilieze contractul cu Rapid daca isi va primi salariul pe ultimele patru luni plus remuneratia pe luna ianuarie in avans, precizand ca asteapta raspunsul clubului pana luni

"Suntem in discutii in privinta rezilierii contractului. In acest final de tur echipa m-a salvat, dar am pierdut proiectul, iar acum suntem in discutii pentru rezilierea contractului. Doar imi vreau drepturile, pentru ca Rapid nu m-a platit in ultimele 4 luni. Daca imi accepta propunere si imi dau banii acestia plus cei pe luna ianuarie, reziliem contractul si raman in Portugalia. Daca nu, la 11 ianuarie revin la echipa. Astept un raspuns pana luni", a spus Peseiro.

Antrenorul lusitan a mentionat ca renunta la clauza de reziliere, despre care a spus ca este mult mai mica de 500.000 de euro, asa cum s-a vehiculat in presa: "Am inteles ca e o situatie grea si de aceea vreau doar sa imi iau drepturile pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie plus salariul pe o luna in avans. Atat si nimic mai mult".

Jose Peseiro a fost instalat in functia de antrenor principal al Rapidului in luna iunie a acestui an. Presa a vehiculat ca salariul sau ar fi de 720.000 de euro anual, adica 60.000 de euro lunar, ceea ce inseamna ca giulestenii trebuie sa ii plateasca lui Peseiro pentru rezilierea contractului suma de 300.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.