Omul de afaceri Ionut Negoita a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu mai exista posibilitatea sa devina actionar la Dinamo, deoarece oferta lui Vasile Turcu a venit prea tarziu, iar el a preluat deja echipa Viscofil Popesti-Leordeni, din Liga a IV-a

"Domnul Turcu imi facea o reducere, dar dintr-o suma necunoscuta. Oricum, oferta lui a venit prea tarziu. Daca venea acum cateva saptamani, probabil m-as fi gandit serios la ea. Posibilitatea de a intra la Dinamo a cazut. Am vazut si eu ostilitatea cu care am fost tratat si nu cred ca as fi putut sa imi duc la indeplinire obiectivele daca eram cinci sau sase actionari. Eu sunt obisnuit sa iau singur deciziile", a spus Negoita.

Omul de afaceri a povestit cum a ajuns in situatia de a prelua o parte din actiunile lui Dinamo: "Am auzit ca au probleme cu banii si am discutat cu domnul Badea despre posibilitatea de a investi la Dinamo si mi-am dat OK-ul. Apoi am fost intrebat de Cristi Borcea daca ii pot premia pe jucatori la derby-ul cu Steaua. S-au facut speculatii si asa au inceput toate discutiile. La petrecerea de final, mi s-a propus sa se tina la noi in hotel si totul a fost foarte reusit. Prin urmare, relatia mea cu Dinamo este foarte buna, contractul de sponsorizare va ramane partial la fel, e posibil sa dispara numele de pe tricouri".

Negoita a anuntat ca va prelua formatia din Liga a IV-a Viscofil Popesti-Leordeni: "Numele echipei la care voi investi este Viscofil Popesti-Leordeni, care activeaza in Liga a IV-a si este pe locul 4 la finalul turului. Am analizat oferte de la echipe din toate esaloanele, dar am decis sa iau o echipa din Liga a IV-a, pentru ca tot ce am construit pana acum am construit de la 0. Targetul e sa promovam in fiecare an. Numele echipei va fi schimbat din vara, iar bugetul va fi de 200.000 de euro in primul sezon, 700.000 in Liga a III-a si de 1,2 milioane in Liga a II-a".

La conferinta de presa la care a participat si primarul localitatii Popesti-Leordeni, fost jucator la Viscofil, trebuia sa mai ia parte si presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, dar a fost nevoit sa plece din tara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.