Clubul FC Brasov a anuntat vineri ca portarul Dani Coman, care era liber de contract, a semnat un angajament valabil pe patru sezoane si jumatate cu gruparea de sub Tampa, transmite corespondentul NewsIn

Dani Coman a fost jucatorul Rapidului, iar contractul sau cu giulestenii expira la finalul sezonului 2008/2009. Portarul si-a depus pe 6 noiembrie 2008 memoriu la Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor a FRF, iar cinci zile mai tarziu a devenit liber de contract, deoarece, spunea el, se saturase sa fie amanat de conducerea clubului giulestean in privinta semnarii noului sau contract cu Rapid.

In acest sezon, Coman nu a evoluat niciun minut pentru giulesteni, iar la 16 septembrie a fost trimis la echipa a doua dupa un conflict cu directorul general Constantin Zotta. Portarul si-a primit si restantele financiare de la clubul giulestean si era liber sa semneze cu orice echipa.

Dani Coman (29 de ani) a evoluat in cariera sa la FC Arges, timp de 8 sezoane, cu o pauza de doar jumatate de an, timp in care a fost imprumutat la Rocar Bucuresti. Portarul a ajuns la Rapid in anul 2004 si de atunci a bifat 83 de partide in tricoul alb-visiniilor. In total, goalkeeper-ul a strans 144 de partide in Liga I, dar si 14 meciuri in liga a II-a, iar Coman mai are la activ si 20 de meciuri in cupele europene. La loturile nationale de juniori si tineret, Dani Coman are 60 de meciuri, in timp ce la prima reprezentativa portarul a bifat doar 9 partide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.