Oficialii lui AC Milan au ajuns la un acord cu reprezentantii echipei Fluminense in urma caruia internationalul brazilian Thiago Silva va fi achizitionat de gruparea italiana in schimbul sumei de 10 milioane de euro, informeaza NewsIn

Fotbalistul sud-american va semna luni un contract valabil pe patru sezoane, insa nu va putea evolua decat din sezonul viitor pentru noua sa formatie din cauza statului de jucator extracomunitar.

Thiago Silva (24 de ani) si-a inceput cariera de profesionist la Juventude, iar apoi a trecut pe la FC Porto si Dianamo Moscova. Din cauza deselor accidentari a fost nevoit sa se intoarca in tara natala, la Fluminense, pentru care a jucat in ultimii doi ani si jumatate.

Publicatiile sportive sustin ca fundasul brazilian a mai fost dorit de Inter si Villarreal, insa acesta a fost convins sa semneze cu AC Milan de conationalul sau Leonardo, care ocupa functia de director sportiv al echipei rossonere.

Alfel, internationalul italian al lui AC Milan, Daniele Bonera, s-a operat joi de hernie inghinala si va fi indisponibil timp de trei saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.