Cotidianul "Libre Belgique" a anutat ca romanul Marius Mitu va semna, pana la sfarsitul acestei saptamani, un contract pe o perioada de trei sezoane cu Anderlecht Bruxelles. Potrivit jurnalistilor belgieni, Mitu - al carui contract cu Lierse, formatia la care a evoluat in ultimii trei ani, a expirat -ajunsese la un acord de mai multa vreme cu conducerea gruparii la care a mai evoluat, in perioada 1996-2002, un alt jucator roman, Alin Stoica. Marius efectueza in aceste zile testele fizice si medicale si e privit drept un fotbalist care se poate transforma intr-un lider de echipa si care va creste concurenta pe posturi.

Antrenorul lui Anderlecht, Franky Vercauteren, a declarat ca Mitu va trebui insa sa lupte pentru a prinde un loc de titular. "Cand ne vom relua pregatirile, toti jucatorii vor porni cu sanse egale in lupta pentru titularizare, la fel si Mitu", a spus Vercauteren, care a mentionat ca romanul va putea evolua la Anderlecht cu numarul 99 pe tricou, asa cum a facut-o la Lierse.

Mitu joaca in Belgia din 2001, cand s-a transferat la RWD Molenbeek, la care a petrecut insa un singur sezon, inainte de a semna cu Lierse, echipa pentru care a inscris zece goluri in sezonul terminat duminica. Anderlecht a incheiat editia 2004/2005 a campionatul pe locul doi, cu 76 de puncte si va evolua in sezonul viitor in turul doi preliminar al Ligii Campionilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.