Dat ca sigur actionar la Dinamo in urma cu o luna, Ionut Negoita este hotarat sa renunte la orice colaborare cu formatia alb-rosie.

Acesta organizeaza astazi o conferinta de presa in care ar putea anunta ca sisteaza contractul de sponsorizare in valoare de 500.000 de euro pe sezon, pe care il are cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.

Negoita a primit o oferta de preluare a actiunilor lui Vasile Turcu, cu care se afla in conflict deschis. El a apreciat insa ca actionarul glumeste si vrea sa pozeze in martir, mai ales dupa ce Cristi Borcea a declarat ca Turcu este un luptator si nu poate sa plece de la Dinamo.

Negoita este acuzat ca si-a manifestat intentia sa investeasca la Dinamo, doar pentru a-si face publicitate in campania electorala. In urma cu o zi, Vasile Turcu anunta ca este dispus sa-si cedeze locul din Consiliul de Administratie.

“Sunt dispus sa-i cedez locul domnului Negoita ca actionar la Dinamo ca sa nu mai zica lumea ca eu tin cu tot dinadinsul sa fiu actionar la Dinamo."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.