Oficialul rapidist Nicolae Manea a reiterat joi faptul ca echipa din Giulesti poarta discutii cu antrenorul Jose Peseiro pentru rezilierea contractului si precizeaza ca el nu va pleca, pentru ca vrea sa fie ultimul care "va trage obloanele".

"Se poarta discutii cu Peseiro in privinta rezilierii contractului. A fost un an nu prea bun, pentru ca Rapidul a facut in acest sezon cele mai multe investitii si suntem doar pe locul 7. La unii jucatori, cei cu salarii mari, vom renunta. Peseiro este un antrenor bun, nu e numai vina lui pentru situatia actuala", a declarat joi Nicolae Manea, la Gala Fotbalului Romanesc. Intrebat daca este posibil sa plece si el de la Rapid, Manea a replicat:

"Eu voi pleca ultimul, voi trage obloanele, dar sper sa nu se intample asta, pentru ca Rapid e un club de traditie".

Presedintele LPF Dumitru Dragomir i-a avut ca preferati la premii pe Goian, Mutu si Chivu, precum si pe Dan Petrescu la sectiunea antrenori si pe Universitatea Craiova la echipe. Intrebat ce impresie i-a lasat Steaua in meciul cu Fiorentina, Dragomir a comentat: "Nu mi-a lasat nicio impresie. Stelei ii lipsesc jucatorii de valoare si a avut o iesire cam rusinoasa din cupele europene".

Un alt participant la eveniment, Ilie Balaci, a apreciat ca "Eugen Trica a facut bine ca a plecat la Anorthosis, avand in vedere banii si perioada pe care a semnat contractul".

"Are 33 de ani, sa nu uitam asta", a adaugat oficialul Universitatii Craiova.

Premiat pentru cel mai bun golgheter al anului, atacantul dinamovist Ionel Danciulescu a spus ca s-ar bucura sa ia cat mai multe trofee cu echipa, si nu neaparat personale. "Dinamo putea sa fie si mai bine, dar suntem pe locul intai si sper sa ramanem acolo.Vom face tot ce depinde de noi sa castigam campionatul", a promis Danciulescu. El a apreciat faptul ca "CFR a iesit bine din Liga Campionilor, Steaua mai putin, dar a avut si multi jucatori accidentati".

Distins cu premiul pentru cel mai bun antrenor al anului, Dan Petrescu a declarat: "Imi place sa fiu pe locul intai, chiar daca echipa mea, momentan, este pe 2. Sper ca anul acesta sa reusim sa obtinem un trofeu. Ma bucur ca suntem apreciati pentru ceea ce facem la Urziceni. CFR a realizat un lucru extraordinar la Londra si toti oamenii de acolo au spus ca este o echipa foarte buna".

Un alt premiant al Unirii, managerul Mihai Stoica, nu a ratat prilejul de a-si elogia din nou echipa. "Unirea Urziceni a demonstrat ca a fost cea mai buna echipa din tur. In ultimul minut al turului am primit un gol hilar, dar chiar daca s-a intamplat asa si suntem la un punct de lider, am fost cea mai buna echipa a turului", a preciat Stoica. Acesta a analizat si doua dintre rivale si a declarat: "CFR a jucat cel mai bun fotbal aratat de o echipa romanesca in Liga Campionilor. Steaua nici macar nu s-a ridicat la nivelul acelor doi ani". Stoica a mai fost de parere ca patronii nu vor abandona fotbalul, pentru ca acesta le-a adus in timp foarte multe beneficii.

Altfel, referitor la reactia publicului stelist la adresa lui Adrian Mutu, Mihai Stoica a apreciat ca tratamentul suporterilor a fost normal, pentru ca atacantul este un fost dinamovist.

Desemnat revelatia anului, fotbalistul Andrei Prepelita a declarat la finalul galei ca nu nu vrea sa plece la o echipa mai buna. "Noi avem obiective indraznete la Craiova. Vreau sa raman la Universitatea Craiova, pentru ca echipa de-abia acum incepe sa faca performante. Acum suntem sus in clasament si vrem sa ramanem la fel", a declarat Andrei Prepelita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.