Portarul nationalei feminine de handbal, Luminita Hutupan, a declarat joi, dupa infrangerea suferita cu Norvegia, scor 31-37, ca este singura vinovata de acest esec, deoarece nu a aparat nimic si si-a prezentat scuze in fata colegelor, transmite trimisul NewsIn la CE din Macedonia.

"Sunt principala vinovata pentru infrangere. Imi cer scuze fetelor. Parca am fost drogata, nu am reusit sa apar nimic. Spania nu merita aceasta calificare in semifinale", a afirmat Hutupan.

Selectionerul Radu Voina a declarat la conferinta de presa ca doar presiunea a facut ca echipa sa sa nu castige: "Noi am incercat multe, dar probabil presiunea si miza ne-au depasit. Multumesc echipei Romaniei pentru ce a facut pana acum. Am avut un parcurs corect si suntem acolo unde trebuie. Trebuie sa castigam partida cu Croatia si sa iesim cu fruntea sus".

Voina a explicat ca cea care a pierdut a fost echipa, nu o anumita jucatoare: "A pierdut Romania, sa nu cautam tapi ispasitori. In viata unui sportiv exista si momente bune, si rele. Atitudinea echipei a fost buna, s-a luptat".

Valentina Elisei Ardean a afirmat la randul ei: "Noi am vrut victoria, dar nu a fost sa fie. Marea noastra greseala a fost meciul cu Spania, unde trebuia sa castigam. Vrem sa incheiem cu o victorie ca sa iesim onorabil din competitie".

Nationala Romaniei a ratat, joi, calificarea in semifinalele Campionatului European din Macedonia, dupa ce a fost invinsa de Norvegia, scor 31-37. Romania va juca pentru locurile 5-6 cu selectionata Croatiei, sambata.

Semifinalele Campionatului European sunt: Norvegia-Rusia si Germania-Spania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.