"Pleaca Semedo, vine un jucator de creatie, N'Doye. Nu dau nici 5 lei. Ii dau la schimb pe Semedo si Rada. Am avut o discutie acum o luna, cand am vazut un sut tras de el. Unii mi-au spus ca N'Doye este cel mai bun mijlocas de creatie din Romania. M-a contactat Porumboiu aseara si m-a intrebat: 'Semedo mai joaca? Dar Rada? Pe Rada l-a vrut Hagi si daca tot nu joaca am zis 'Du-te, ba!'", a dezvaluit Gigi Becali, joi, la sport.ro.

Becali a declarat ca s-a inteles cu Porumboiu in privinta schimbului. Totodata, acesta a dezvaluit ca initial Porumboiu si-ar fi dorit un schimb Rada si Ochirosii contra N'Doye, dar nu a fost de acord, explicand ca nu il da pe mijlocas nici pentru "toti jucatorii".

Finantatorul ros-albastrilor a marturisit ca "s-a ars cu Semedo" si a spus ca a dat 2.500.000 de euro pe Rada si Semedo, asa ca se poate spune ca il cumpara pe N'Doye cu aceasta suma.

In final, Becali a mai precizat: "Daca N'Doye nu joaca, pe banca si asta si tot asa pana o sa fac echipa".
Becali a mai declarat ca antrenorul Dorinel Munteanu a fost foarte incantat de venirea lui N'Doye, mai ales ca il apreciaza pe acesta, de pe vremea cand pregatea pe FC Vaslui.

Senegalezul Ousmane N'Doye (30 de ani) s-a transferat la FC Vaslui de la Academica Coimbra la inceputul acestui an. El a mai evoluat in trecut la echipe precum Diaraf, Jeanne D'Arc, Toulouse, Lorient, Estoril, Penafiel, Al-Shabab si Al-Ittifaq.

Altfel, Becali a mai dezvaluit ca a primit joi prin intermediul lui Dumitru Dragomir o oferta de cumparare a Stelei, in valoare de 40 de milioane de euro. Potrivit lui Becali, potentialul cumparator era un rus si a precizat ca nu va vinde niciodata echipa unui strain.