Dupa ce echipa a retrogradat (pentru prima oara in cei 40 de ani de existenta continua in Divizia A) si din punct de vedere matematic, Universitatea Craiova pierde din ce in ce mai multi jucatori.

Incercand sa reduca la maximum costurile cu mentinerea echipei, patronul Dinel Staicu s-a apucat sa rezilieze contractele fotbalistilor. Saptamana trecuta, el a facut acest lucru pentru zece dintre cei mai reprezentativi jucatori - Adnan Guso, Corneliu Papura, Ionut Lutu, Mihaita Plesan, Cosmin Moti, Ilie Iordache, Mariko Daouda, Madalin Murgan, Jane Gavalovski si Claudiu Dragan.

INCA PATRU

Ieri, alti doi jucatori din Banie au fost pusi pe liber, acestia fiind Bogdan Buhus si Alin Vigariu. Cei doi vor putea fi achizitionati de orice echipa care le plateste grila. De asemenea, mijlocasilor Constantin Schumacher si Florin Parvu le va expira contractul dupa meciul din ultima etapa de campionat (pe teren propriu, cu Otelul), astfel ca ei vor putea pleca, liberi, la orice alta echipa, fara ca Universitatea sa poata avea vreo pretentie financiara.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.