Candidatul la presedintia Federatiei Romane de Tenis (FRT), Florin Segarceanu, a declarat, joi, ca amanarea alegerilor din cauza lipsei cvorumului reprezinta cea mai mare rusine din tenisul romanesc, deoarece exista membri cu drept de vot care au fost impiedicati sa isi exprime optiunea

"Am asistat la o Adunare Generala de tip mafiot. A fost cea mai mare rusine pe care a trait-o tenisul romanesc. Au fost 160 de delegati cazati in hotel, dar doar 104 au intrat in sala. Am inteles ca vreo 7 persoane au incercat sa urce sa voteze, dar dupa atatea imbranceli s-au resemnat si au plecat acasa. Haradau trebuie sa raspunda public pentru ca au fost pusi oameni din FRT sa sune la cluburi si sa le spuna sa nu mai vina la vot. Nu stiu de ce tine atat de scaun, poate e vreun ciolan pe acolo, pe care nu l-am vazut eu", a spus Segarceanu, la Poiana Brasov, transmite corespondentul NewsIn.

Tenismenul Andrei Pavel, care face parte din echipa lui Segarceanu, s-a declarat mirat de prezenta unui numar mare de garzi de corp in holul hotelului unde a avut loc Adunare Generala: "Nu mai inteleg nimic, a venit multi oameni dornici sa voteze, dar nu au facut-o. Ruxandra Dragomir si Florin Segarceanu chiar au mers in hol si au facut un apel la ei sa vina in sala sa voteze, dar nu au vrut sa urce. Este o situatie complet noua pentru mine, am avut emotii cum nici pe teren nu aveam. Nu ma asteptam sa fie asa plin de bodyguarzi pe aici, trebuia ca si presa sa aiba acces sa vada ce s-a facut. Dupa parerea mea, este frica de schimbare a celor care sunt acum la conducere. Nu am crezut niciodata ca se poate intampla asa ceva, nu ma asteptam sa se intample acest lucru".

Fostul jucator de tenis Adrian Voinea, si el sustinator al lui Segarceanu, l-a acuzat pe presedintele interimar Dumitru Haradau ca a mers in camerele membrilor cu drept de vot pentru a le cere sa nu se prezinte in sala: "S-a intamplat ceva ce nu trebuia sa se intample, asta este politica celor de la Federatie. Pentru ca Ilie Nastase nu a putut fi aici din motive obiective, ei au facut acest lucru pentru a nu se tine alegerile. Este o politica de intimidare a celor din Federatie, chiar eu am avut unele probleme aseara in holul hotelului cand un anume domn Pana mi-a pus mana in gat dupa ce mi-am exprimat parerea ca nu este frumos sa isi bata joc de lumea venita sa voteze. Bodyguarzi au fost pusi de Dumitru Haradau, de parca aici eram la intrunirea mafiei. Haradau batea pe la usi de dimineata ca lumea sa nu vina in sala sa voteze".

Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis (FRT), care ar fi trebuit sa aiba loc, joi, la Poiana Brasov, au fost amanate din cauza lipsei de cvorum. La presedintia Federatiei Romane de Tenis candideaza actualul presedinte interimar, Dumitru Haradau, precum si Florin Segarceanu si Ruxandra Dragomir.

Conform regulamentului, alegerile vor fi reprogramate in termen de 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.