Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, pentru NewsIn, ca partida dintre Steaua si Fiorentina din Liga Campionilor a fost una in care s-a jucat putin fotbal si este de parere ca gruparea la care joaca Adrian Mutu ar fi putut fi invinsa

"Steaua-Fiorentina a fost un meci prost, dar nu cel mai prost din Liga Campionilor, ca au mai fost si altele. A fost unul dintre cele in care s-a jucat putin fotbal. Fiorentina era o echipa de batut clar, dar asta daca aveam echipa buna", a declarat Dumitru Dragomir.

Presedintele LPF sustine ca Adrian Mutu s-a asteptat la tratamentul pe care l-a primit din partea publicului stelist, care l-a injurat pe atacant si a afisat bannere impotriva sa, dar spune ca jucatorul Fiorentinei a inteles comportamentul fanilor. " Mutu isi da seama ca noi nu avem educatia celor din Occident. Ar trebui sa fie totusi fericit pentru ca nu a fost injurat de suporterii Stelei, ci de niste huligani".

Steaua a fost eliminata din editia 2008/2009 a cupelor europene dupa ce a pierdut, miercuri, pe teren propriu, scor 0-1, cu Fiorentina, si a incheiat Grupa F a Ligii Campionilor pe ultimul loc, in timp ce italienii merg mai departe in Cupa UEFA.

Dumitru Dragomir a vorbit si despre particparea celor doua echipe romanesti in Liga Campionilor si a precizat ca ar fi fost loc si de mai bine: " A fost un sezon prost in Liga Campionilor, mai ales ca am avut doua formatii acolo si cred ca mai prost de atat nu se putea. Puteam mai mult daca bagam bani mai multi, dar noi avem o economie deplorabila si nu aveam ce sa facem. Totusi, cel de la CFR Cluj au facut mai multe puncte si merita felicitati".

CFR Cluj a evoluat in Grupa A a Ligii Campionilor, din care au mai facut parte Chelsea, AS Roma si Girondins Bordeaux si a terminat pe ultimul loc in clasament cu 4 puncte. De cealalta parte, Steaua a jucat in Grupa F cu Bayern Munchen, Olympique Lyon si Fiorentina si a obtinut doar un singur punct, terminand faza grupelor pe ultimul loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.