Fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a declarat ca este dezamagit de nivelul jocului aratat de Steaua si Fiorentina in ultima partida din Grupa F a Ligii Campionilor, si a atentionat ca gruparea din Ghencea poate rata podiumul Ligii I daca va evolua la fel

"Nu am cuvinte prea frumoase despre meciul de aseara. A fost un meci jalnic, mult sub nivelul Ligii I, chiar de nivelul Ligii I as spune. Daca vrem scuze, putem spune ca au fost multe accidentari, si Goian a fost suspendat, dar o echipa mare are si o banca de rezerve pe masura. Daca vor juca asa in continuare, exista riscul ca la finalul campionatului sa nu prinda nici macar podiumul Ligii I", a spus Emeric Ienei, pentru NewsIn.

Singurul antrenor roman care are in palmares castigarea Cupei Campionilor Europeni a fost de parere ca "jucatorii straini din linia a doua a altor campionate adusi la Steaua" reprezinta una dintre cauzele care au dus la rezultatete mai putin reusite ale echipei din acest sezon. Mai mult, fostul tehnician i-a nominalizat pe Culio, Dubarbier, Yssouf Kone, Pereira (n.r. toti de la CFR Cluj) si Ljunbicovic (n.r. FC Vaslui) ca fiind singuri fotbalisti straini de calitate din Liga I.

Emeric Ienei a acuzat si politica manageriala a conducerii Stelei, care "intr-un moment in care erau multi accidentati la lot, i-a reziliat contractul lui Arthuro, o mutare gresita, mai ales ca brazilianul nu era un jucator atat de rau, era atacant veritabil, stia trucurile meseriei, ar fi jucat altfel".

"Este mandru, a spus asta pentru a acoperi durerea pricinuita de ratarea calificarii", a fost explicatia lui Ienei la reactia pe care a avut-o Gigi Becali, care afirmase ca nu-l intereseaza ca echipa sa a ratat calificarea in 16-imile Cupei UEFA contra Fiorentinei.

Steaua a fost eliminata din editia 2008/2009 a cupelor europene dupa ce a pierdut, miercuri, pe teren propriu, scor 0-1, cu Fiorentina, si a incheiat Grupa F a Ligii Campionilor pe ultimul loc.

Altfel, Ienei a dezaprobat modul in care Adrian Mutu a fost intampinat de suporterii Stelei prezenti la meci: "Nu cred ca a fost bine cum l-au primit pe Mutu, nu trebuia sa-l jigneasca, sa-l faca drogat, betiv sau afemeiat".

Atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, a fost fluierat de fanii ros-albastri pe intreaga durata a partidei pe care formatia sa a disputat-o cu Steaua in Ghencea, in ultimul meci din Grupa F a Ligii Campionilor. Suporterii Stelei nu au uitat trecutul dinamovist al lui Adrian Mutu si l-au injurat la fiecare atingere de balon. Mai mult, fanii din Ghencea i-au dedicat mai multe bannere ironice: "Mutu esti o mizerie", "Mutu = dealer la nationala", "Who's livin la vida loca. Ajunge seara acasa si o arde pe coca", "Un taran afemeiat, betiv si drogat, voi ii spuneti briliant" si "Mutu, iti sangereaza narile".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.