Cotidianul Corriere Fiorentino titreaza ca Fiorentina nu a facut un joc excelent contra Stelei, insa a reusit sa isi atinga "scopul minim" dupa participarea in Liga Campionilor, prezenta in 16-imile Cupei UEFA.

"Misiune indeplinita. Obiectivul minim dupa participarea in grupele Ligii Campionilor a fost indeplinit: Fiorentina a ramas in Europa si va merge in 16-imile Cupei UEFA. Echipa lui Prandelli a batut Steaua cu scorul de 1-0 si isi continua aventura europeana. In afara de faptul ca merge mai departe in cupele europene, Fiorentina a obtinut si prima victorie in Liga Campionilor in acest sezon", informeaza cotidianul Corriere Fiorentino.

Acelasi ziar mai noteaza ca formatia antrenata de Cesare Prandelli merita mai mult dupa participarea in Liga Campionilor: " Dupa meciurile din aceasta grupa regretele parca incoltesc si mai mult, pentru ca formatia din Florenta ar fi putut scrie o alta istorie daca ar fi avut mai mult noroc, dar si putina experienta".

Publicatia La Republica scrie ca gruparea toscana a parasit prima competitie europeana cu fruntea sus dupa victoria in fata elevilor lui Dorinel Munteanu: " Fiorentina si-a luat la revedere de la Liga Campionilor cu succesul de pe terenul echipei Steaua Bucuresti. Un succes care aduce cu sine locul 3 pentru formatia viola si participarea in Cupa UEFA. In prima repriza s-a jucat mai alert si au fost ocazii de ambele parti, in timp ce in repriza a doua ritmul a scazut. In minutul 67, Fiorentina a blocat meciul dupa centrarea perfecta a lui Vargas si devierea superba cu capul a lui Gilardino. In ultimele minute, stelistii au ramas in 10, iar italienii au controlat foarte bine jocul. Rezultatul: Fiorentina in UEFA, Steaua eliminata".

Steaua a fost invinsa, miercuri, pe teren propiu, de Fiorentina, scor 0-1, in ultima etapa din Grupa F a Ligii Campionilor. In urma acestei infrangeri, ros-albastrii au fost eliminati din editia 2008/2009 a cupelor europene, in timp ce italienii merg mai departe in 16-imile Cupei UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.