Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, a spus ca pana maine se va decide soarta antrenorului. Prestatia din anumite partide a nemultumit conducerea celor de la CFR. Muresan a lasat de inteles ca ambitia si performanta nu sunt compatibile cu Trombetta.

CFR a incheiat cu o infrangere prima sa participare in grupele Ligii Campionilor. Totusi, acest 1-2 cu Chelsea are si elemente pozitive pentru campioana Romaniei.

De fapt, ardelenii au impresionat in mai toate partidele la capitolul legat de aspectul fotbalului practicat.

Zestrea de patru puncte, pe care putini o vedeau realizabila la startul competitiei, nu i-a multumit pe deplin pe conducatorii clubului din Gruia.

Acestia au uitat, se pare, cum l-au ridicat in slavi pe Maurizio Trombetta dupa victoria de la Roma si egalul de acasa cu Chelsea si cum au promis ca italianul va sta mult si bine ca principal la CFR, iar acum vorbesc despre o posibila demitere.

"Vom face o analiza. Trombetta si-a facut datoria, dar am avut niste nemultumiri la unele meciuri in privinta atitudinii cu care am abordat jocul. Pana maine vom lua o decizie“, ne-a spus Muresan.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.