De zece luni, federatia romana de Tenis nu are presedinte, dupa ce Ilie Nastase a demisionat, ca urmare a acuzatiilor ce i-au fost aduse dupa meciul de Cupa Davis dintre Romania si Franta.

Va reamintim, la data respectiva s-a vorbit despre "umflarea" fara masura a decontului de dupa meciul de la Sibiu si, desi nu Nastase a fost cel acuzat direct pentru ca nu el se ocupase de organizarea meciului, fostul mare tenisman si-a dat demisia invocand si unele motive personale.

Azi, dupa mai multe amanari, la Poiana Brasov este programata o Adunare Generala pentru alegerea presedintelui. Trei sunt candidatii care vizeaza functia: Ruxandra Dragomir, fosta tenismana si apoi responsabila a echipei de Fed Cup, Florin Segarceanu, fostul component si apoi capitan nejucator al echipei de Cupa Davis, si Dumitru Haradau, fostul presedinte interimar.

Grupati in jurul lui Segarceanu

Andrei Pavel si Adrian Voinea sustin candidatura lui Florin Segarceanu. Interesant este faptul ca Pavel a sustinut-o initial pe Ruxandra Dragomir, pentru ca apoi sa se razgandeasca.

"Eu si Florin am fost in spatele Sandei (n.r. – Dragomir) la inceput. Dar cand el s-a decis sa candideze, l-am sustinut. "


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.