Suporterii formatiei Flamengo au afirmat ca s-au simtit tradati in momentul in care au auzit ca brazilianul Ronaldo va evolua la Corinthians si spun ca se vor folosi de magia neagra pentru ca jucatorul sa nu se descurce bine la noua sa echipa, informeaza NewsIn

"Ronaldo mereu a spus ca este un fan al nostru si acum a ajuns sa semneze cu o alta echipa. Suntem tristi, pentru ca am facut atat de mult pentru el, iar acum ne rasplateste asa", a afirmat unul dintre fanii lui Flamengo, care initiase o campanie prin care va incerca sa-i convinga pe conducatorii clubului sa-l transfere pe atacantul brazilian.

Fanii nemultumiti ai lui Flamengo au dat foc mai multor fotografii cu Ronaldo, in timp ce Corinthians a vandut in cateva ore zeci de tricouri inscriptionate cu numele fostului jucator al lui AC Milan.
Suporterii gruparii din Rio de Janeiro au contactat si o vrajitoare "voodoo", careia i-au cerut ca Ronaldo sa-si rupa piciorul in timp ce va juca pentru Corinthians.

Ronaldo, in varsta de 32 de ani, si-a inceput cariera la Cruzeiro, si a mai evoluat la PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid si AC Milan. Inainte sa se transfere la Corinthians, atacantul s-a antrenat alaturi de lotul lui Flamengo, cat timp a fost accidentat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.