Finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat miercuri ca decizia de a fi suspendat si amendat nu reprezinta decat o razbunare a directorilor FRF Ionut Lupescu si Florin Prunea, care nu au agreat demersul lui de a cere schimbari majore la Comisia Centrala de Arbitri

"Am spus numai ca Onita nu a semnalizat un ofsaid, dar nu aceasta declaratie este motivul. Este o razbunare a cuplului Lupescu-Prunea, pentru ca impreuna cu alti presedinti ne-am permis sa cerem autonomia arbitrajului romanesc. Nici macar nu am fost convocat in saptamana urmatoare meciului, ci a doua zi dupa ce am facut propunerea. Este un abuz grosolan, inadmisibil pentru 2008 si o tara care traieste in UE", a declarat Adrian Mititelu, citat de NewsIn.

Mititelu considera ca penalizarea pe care a primit-o miercuri reprezinta doar startul razbunarii federalilor. "Acesta este doar inceputul razbunarii. O sa vedeti ce o sa mi se intample. Pana acum a fost doar o gluma. Am incercat sa nu spun ceva jignitor de cand s-a pus acel regulament, dar nu conteaza decat ceea ce vor domnii Sandu si Lupescu", a spus Mititelu.

"Suntem foarte multi presedinti care vrem o schimbare mai ampla. Este un plan democratic, care trebuie sa aiba sustinerea Adunarii Generale", a mai anuntat patronul oltenilor, care a explicat si in ce consta demersul sau. "Vrem ca seful arbitrilor sa aiba putere deplina si sa nu mai fie la mana nimanui. Vrem sa aiba putere la delegari si la trei ani sa isi termine mandatul, urmand sa fie reales doar daca sunt multumite cluburile. O alta dorinta este ca sediul sa fie intr-un oras din centru tarii", a anuntat Mititelu.
Comisia de Disciplina a FRF a decis, miercuri, sa il suspende pe finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, pentru o perioada de 7 luni si sa il amendeze cu 300.000 de lei pentru declaratiile calomnioase facute in mass-media dupa partida de pe teren propriu cu Steaua, scor 0-0.
Oficialul gruparii oltene a declarat dupa meciul cu Steaua, scor 0-0, din etapa a 16-a a Ligii I: "Steaua a ingenuncheat ca sa castige acest meci cu ajutorul lui Tudor. M-am saturat ca Steaua sa ne bata mereu cu arbitrii. Tudor a gresit ca nu a dat penalty, dar si Onita a gresit ca nu a semnalizat ofsaid la ocazia lui Semedo".

Mititelu se afla la a doua amenda de 300.000 de lei primita in acest sezon, dupa cea de la jumatatea lunii octombrie, cand Comisia l-a sanctionat tot pentru declaratii calomnioase facute la adresa brigazii de arbitri de la meciul cu FC Arges.

In cele din urma, Comisia de Apel i-a redus sanctiunea financiara la jumatate, dar a pastrat suspendarea de 6 luni. Astfel, Mititelu a cumulat o suspendare de 13 luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.