Comisia de Disciplina a FRF a decis, miercuri, sa il suspende pe finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, pentru o perioada de 7 luni si sa il amendeze cu 300.000 de lei pentru declaratiile calomnioase facute in mass-media dupa partida de pe teren propriu cu Steaua, scor 0-0

Oficialul gruparii oltene a declarat dupa meciul cu Steaua, scor 0-0, din etapa a 16-a a Ligii I: "Steaua a ingenuncheat ca sa castige acest meci cu ajutorul lui Tudor. M-am saturat ca Steaua sa ne bata mereu cu arbitrii. Tudor a gresit ca nu a dat penalty, dar si Onita a gresit ca nu a semnalizat ofsaid la ocazia lui Semedo".

Mititelu se afla la a doua amenda de 300.000 de lei primita in acest sezon, dupa cea de la jumatatea lunii octombrie, cand Comisia l-a sanctionat tot pentru declaratii calomnioase facute la adresa brigazii de arbitri de la meciul cu FC Arges.

In cele din urma, Comisia de Apel i-a redus sanctiunea financiara la jumatate, dar a pastrat suspendarea de 6 luni. Astfel, Mititelu a cumulat o suspendare de 13 luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.