Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca este bucuros ca a scapat de Arthuro si Abel Moreno, ale caror contracte au fost reziliate marti, si a adaugat ca urmeaza ca si alti jucatori sa fie disponibilizati, deoarece urmeaza "curatenia de iarna"

"Am scapat de Arthuro, am scapat si de Abel Moreno, voi scapa si de Cristocea, Neaga si Croitoru. Vreau sa fac curatenia de iarna", a spus Becali, dupa care a adaugat ca nu va mai aduce jucatori straini la echipa: "Nu mai revine niciun Pepe Moreno, pentru ca nu vreau sa mai iau niciun strain ".

Referitor la meciul cu Fiorentina, Becali a afirmat: "Nu au crescut emotiile, nu mai am nicio emotie acum in fotbal. De 5 ani Steaua are performante, calificari in Liga Campionilor, in Cupa UEFA. Pentru ce sa mai am emotii? Ma duc ca la teatru acum. Ce sa simta Mutu cand va fi injurat? El o sa fie concentrat la meci, nici nu o sa auda injuraturile. O sa simta exact ce o sa simt si eu cand voi fi injurat de suporteri".

Patronul Stelei a fost prezent miercuri la Ambasada Italiei in Romania, unde a primit o placheta din partea directorului sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino. Acestuia din urma i-a fost inmanat "Trofeul Maestrelli" din partea ambasadorului Italiei in Romania, Mario Cospito.

"Ma aflu intr-un loc care reprezinta maxima autoritate a Italiei in Romania. Noua ni se intampla mereu sa fim premiati. Acesta este de fapt o maxima recunostinta pentru activitatea mea din Italia. Ma bucur ca alaturi de mine la acest eveniment participa prietenii mei, Gigi si Giovanni Becali", a spus Corvino.
La acest eveniment era asteptat si Gheorghe Hagi, dar fostul mare international nu a mai ajuns. Organizatorii au explicat ca nu l-au contactat direct pe Hagi, ci cu ajutorul unor intermediari, si de aceea nu cunosc motivul absentei acestuia.

Steaua si Fiorentina se vor intalni miercuri seara, la Bucuresti, in ultima etapa a Grupei F din Liga Campionilor, care va decide echipa calificata in 16-imile Cupei UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.